Picture1

Takim me Administratën e Zonave të Mbrojtura, Lezhë

Në datën 20 nëntor, u  zhvillua një takim në zyrat e Ad. ZM Lezhë. Qëllimi i takimit ishte rritja e bashkëpunimit në mbrojtjen dhe promovimin e natyrës. I pranishëm në këtë takim ishte dhe koordinatori i CEPF për Ballkanin.

Më pas u zhvillua një ekspeditë në lagunën e Vainit, ku u pa një numër i lartë shpendësh.

 

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON