Expedita 300×203

Ekspeditë me grupin ”Bird Eye” në lagunën Kune-Vainit

expeditaDitën e shtunë, ekipi i shoqatës ASPBM së bashku me grupin ”Bird Eye” dhe koordinatorin lokal Gjok Bici zhvilluan një ekspeditë në lagunën e Vainit. Mbas vizitës në zyrat e Ad. ZM ku u pritën nga specialisti i menaxhimit Kreshnik Toni, zhvilluam një ekspeditë në natyrë. Gjatë vrojtimit u evidentua prania e disa foleve të bajzës (Fulica atra) dhe rosës qafëgjelbër (Anas platyrhynchos). Laguna e Kune-Vainit falë menaxhimit të mirë që po zhvillon Ad. ZM Lezhë, ka krijuar kushtet për folezimin e një numri të madh llojesh.

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON