IBA – Rice

IBAs of Northwest, Albania ASPBM

iba northwestNe kuader te Festivalit te Filmit per Mjedisin 2016 ekipi yne ka pergatitur nje film te shkurter per larmine e shpendeve ne disa zona ligatinore. Rregjstrimet jane bere gjate vrojtimeve ne terren dhe synojne te promovojne ruajtjen e ketyre zonave me rendesi per biodiversitetin. Filmi do te shfaqet ne daten 24 maj, ora 20:00, ne Pedonalen e Shkodres dhe ne daten 27 maj ora 20:00 mbasdite ne pedonalen e Tiranes. Ju mirpresim te ndajme se bashku disa momente nga natyra!

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON