Ledia

Vaksinohet dhe ariu “Ledia”

Ledia – Ariu tjetër që mbahej në kafaz (pranë fshatit Rinia, Durrës) me Aurorën u vaksinua në datën 26 korrik, për të nisur procesin e strehimit në qendrën e rehabilitimit në Gjermani. Shpresojmë t’i bashkohet sa më shpejt shoqes së saj, Aurorës. Punë e shkëlqyer nga: Irma Butka, Apard, Piero, Eva Kocaj, Geni dhe Inspektoriati i Pyjeve.

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON