5 Tetor

Laguna e Patokut clirohet nga 200kg mbetje!

Ne daten 5 Tetor aktivistet lokale te “Bird Eye” ndermoren nje fushate pastrimi nga mbetjet ne Lagunen e Patokut. Kjo fushate pastrimi do te pasohet dhe me disa te tjera duke larguar mbetjet nga natyra dhe ndikuar ne ndergjegjesimin e komunitetit lokal. Aktiviteti u krye ne kuader te projektit “Krijimi dhe nxitja e mekanizmave lokale për ruajtjen e gjendjes natyrore të Lagunës së Patokut” zbatuar ne bashkepunim me Administrata e Zonave të Mbrojtura Qarku Lezhë, Drejtorine Rajonale te Arsimit dhe Njesine Administrative Fushe – Kuqe, Bashkia Lac.
Projekti i mbeshtetur nga REC Shqipërii ne kuader te programit “Shoqeri Civile Shqiptare per nje Mjedis Evropian” (#ACHIEVE) financuar nga European Union in Albania.

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON