Ecoguide Patok Rec

Ekoguida e lagunës së Patokut

Kjo ekoguidë është përgatitur në kuadër të projektit “Krijimi dhe nxitja e mekanizmave lokale për ruajtjen e gjendjes natyrore të Lagunës së Patokut” zbatuar në bashkëpunim me Administratën e Zonave të Mbrojtura Qarku Lezhë, Drejtorinë Rajonale të Arsimit. Projekti i mbështetur nga REC Shqipëri në kuadër të programit “Shoqëri Civile Shqiptare për një Mjedis Evropian” (#ACHIEVE) financuar nga European Union in Albania

Për të parë ekoguidën kliko: Ekoguida e lagunës së Patokut

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON