Mos I Dëmtoni Foletë E Zogjve, Ata Ikin E Nuk Kthehen!

Mos i dëmtoni foletë e zogjve, ata ikin e nuk kthehen!

Bletëngrënësi folezon kryesisht në zonat e ulta të vendit, në toka ranore dhe argjilore. Fatkeqësisht…

“Çibanët” E Betonit Kafshojnë Edhe Plazhet E Ksamilit!

“Çibanët” e betonit kafshojnë edhe plazhet e Ksamilit!

Denoncim ndaj institucioneve të kontrollit të territorit!!! Pre e këtyre kafshimeve të shëmtuar kanë rënë…

Gjykata Kushtetuese Vendosi Lënien Në Fuqi Të Moratoriumit Të Gjuetisë

Gjykata Kushtetuese vendosi lënien në fuqi të moratoriumit të gjuetisë

Në datën 09.03.2017, Gjykata Kushtetuese ka vendosur lënien në fuqi të Ligjit për moratoriumin e…

Hidrocentralet – Përbindëshat E Radhës Kundër Natyrës !!

Hidrocentralet - përbindëshat e radhës kundër natyrës !!

Siç shihni në foto, lumi që ka rrjedhur prej mijëra vitesh është tharë totalisht, uji…

E Turpshme Për Autoritetet Dhe Zhgënjyese Për Këdo!

E turpshme për autoritetet dhe zhgënjyese për këdo!

Dhjetra strehime të paligjshme të ndërtuara dhe rindërtuara rishtazi për tu perdorur për gjuetinë të…

2 Shkurt – Dita Ndërkombëtare E Ligatinave!

2 Shkurt - Dita Ndërkombëtare e Ligatinave!

Komuniteti lokal është partneri më i rëndësishëm në ruajtjen e natyrës! Ekipi lokal "Bird Eye -…

Seminar Mbi Ekoturizmin Dhe Përdorimin E Qëndrueshëm Në Lagunën E Kune-Vainit

Seminar mbi ekoturizmin dhe përdorimin e qëndrueshëm në lagunën e Kune-Vainit

Në 2 shkurt , në zyrat e administratës së zonave të mbrojtura, qarku Lezhë u…

Numërimi Dhe Përcaktimi I Shpendëve Dhe Në Lagunën Patok

Numërimi dhe përcaktimi i shpendëve dhe në lagunën Patok

Ekipi i Shoqatës për Ruajtjen e Shpendëve dhe Gjitarëve të Shqipërisë (ASPBM) zhvilloi aktivitetin përmbyllës të…

Vijon Gjuetia E Paligjshme Në Zonat E Mbrojtura Ligatinore

Vijon gjuetia e paligjshme në zonat e mbrojtura ligatinore

Gjatë vrojtimevenë terren për zbulimin dhe raportimin e gjuetisë ekipi i Shoqatës për Ruajtjen e…

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON