Monitorimi i Gjuetisë

Rezultatet e vrojtimit ne terren Janar 2015 Shoqata  Për Ruajtjen e Shpendëve dhe Gjitareve të Shqipërisë po zbaton projektin “Forcimi i zbatimit të ligjit dhe kapaciteteve për zhvillimin e qëndrueshëm…

Shiko më tepër
Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON