Njollat e errëta të “Rally Albania”

  • June 7, 2021
  • Uncategorized

Nga Artan Rama “Rrally Albania 2021”, maratona e makinave me shpejtësi të lartë që garojnë nëpër terrene të vështira, që sipas organizatorëve, por dhe dhe më gjerë, po zhvillohet suksesshëm,…

Shiko më tepër
Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON