donacione

Zogu i pulëbardhës këmbëverdhë (Larus michahellis) i çleur në platformën e ndertuar në Lagunën e Patokut

Ndihmoni në përkrahjen e punës tonë në ruajtjen e natyrës, duke dhuruar një donacion sot!

Dhurata juaj bujare do të mbështesë drejtpërdrejt punën tonë në mbrojtjen e mjedisit dhe llojeve të faunës të rrezikuar.

Më poshtë ju mund të gjeni të dhënat tona të llogarisë bankare ku ju mund të jepni kontributin tuaj finanaciar:

 

Llogaria për donacionet:

Shoqata Për Ruajtjen e Shpendëve dhe Kafshëve  të Egra

Banka Kombëtare Tregëtare – Bulevardi “Zhan Dark”, Tiranë, Shqipëri

IBAN (ALL):  AL6420511021200654CLOTCFEURA

SWIFT: NCBAALTX

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON