Workshop me 11 Tetor 2016, Fier

Workshop me 11 Tetor 2016, Fier


October 3, 2016    Aspbm

Shoqata per Ruajtjen e Shpendeve dhe Gjitareve te Shqiperise, zhvillon workshopin me tematike: “Angazhimi i perbashket per menaxhim te qendrueshem te Zonave te Mbrojtura”, në kuadër të projektit: “Permiresimi I ligjit te gjuetise dhe forcimi I kapaciteteve institucionale per menaxhimin e…

Konferencë për Shtyp “Në Mbështetje të Moratoriumit 5-vjeçar të Gjuetisë”

Konferencë për Shtyp “Në Mbështetje të Moratoriumit 5-vjeçar të Gjuetisë”


May 26, 2016    Aspbm

Grupimi i organizatave mjedisore, i përbërë nga Shoqata për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri(PPNEA) bashkë me Shoqaten për Ruajtjen e Shpendëve dhe Gjitarëve të Shqipërisë (ASPBM/Albanian Society for Protection of Birds & Mammals) dhe Shoqatën Ornitologjike Shqiptare…

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON