Workshop me 11 Tetor 2016, Fier

Workshop me 11 Tetor 2016, Fier


October 3, 2016    Aspbm

Shoqata per Ruajtjen e Shpendeve dhe Gjitareve te Shqiperise, zhvillon workshopin me tematike: “Angazhimi i perbashket per menaxhim te qendrueshem te Zonave te Mbrojtura”, në kuadër të projektit: “Permiresimi I ligjit te gjuetise dhe forcimi I kapaciteteve institucionale per menaxhimin e…

ALARM- Laguna e Nartës në Rrezik nga Industria e Naftës

ALARM- Laguna e Nartës në Rrezik nga Industria e Naftës


September 26, 2015    admin

  Në vijim të monitorimit të problemeve në zonat e mbrojtura aktivistët e shoqatës tonë kanë konstatuar një proces vendimarrës me rrezik të lartë për Lagunën e Nartës. Qëllimi i projektit është shpimi i një pusi kërkimor për naftë dhe…

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON