I mbani mend dy arushat e vegjël që shfrytëzoheshin në plazhin e Ksamilit? Mbasi u sekuestruan dhe strehuan disa muaj në Koopshin Zoologjik të Tiranës sot po udhëtojnë drejt strehës së tyre në Gjermani – jetë e re të lirë në pyll.

Rasti u denoncua pranë shoqatës sonë nga Romina Allushaj, e cila meriton falenderim të veçantë!
Falenderojmë gjithashtu dhe Inspektoriatin e Mjedisit dhe Pyjeve dhe Agjencinë e Parqeve të Bashkisë së Tiranës.

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON