Dhjetra strehime të paligjshme të ndërtuara dhe rindërtuara rishtazi për tu perdorur për gjuetinë të paligjshme në Gjirin e Lalzit (pranë fshatit Rinia).

Vetëm pak kilometra qytetit të Durrësit, lehtësisht të dukshme për çdo inspektor që do të bëjë minimalisht punën e tij një ditë në vit (kaq pak mund duhet për ti shkatërruar).
Këto objekte dhe dhjetra të tjerë në zona të mbrojtura ligatinore jane hartëzuar dhe denoncuar vazhdimisht pranë autoriteteve të mjedisit, por asnjë veprim për ti frenuar, përkundrazi janë ndërtuar të reja. Ky është realiteti i shëmtuar që stonon keq me reklamimet mediatike e institucioneve mjedisore përgjegjëse!

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON