Në emër të turizmit, kafshëve iu duhet të rrinë në kafaze për vite me radhë, por së fundi një breshke të zakonshme toke /mashkull (Testudo hermanni), përveçse e rrethuar është e detyruar të mbajë dhe simbolet e flamurit shqiptar të pikturuar në kurriz (karapaks). Kjo ngjarje ka ndodhur në barin “Molinar”, i vendosur midis qytetit të Përrenjasit dhe Librazhdit. Shpresojmë që autoritetet përkatëse të marrin masa për të frenuar këtë trajtim agresiv ndaj kafshëve paqësore!

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON