Tregtia e kafshëve të egra po merr përmasa alarmante, përveç persekutimeve dhe shitjeve në mes të Tiranës, tani shitjet bëhen dhe në rrjetet sociale. Në një postim në FB ofrohet gjeraqina e shkurtës,një lloj me status të rrezikuar në Shqipëri. Shpresojmë në një veprim të shpejtë të Inspektoratit të Mjedisit dhe Pyjeve për të frenuar këtë trend të çmendur që shkel hapur ligjet që mbrojnë faunën tonë.

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON