Ekipi lokal”Bird Eye” vijon i pavarur monitorimin e shpendëve të lagunës së Patokut. Të rinj të apasionuar pas natyrës të drejtuar nga mësuesi i tyre Z. Gjok Bici.
Punojmë së bashku që këta të rinj të marrin në dorë ruajtjen e burimeve të tyre natyrore zhvillimore dhe përdorimin e saj me kujdes e mencuri!

Aktivitet i mbështetur nga CEPF në kuadër të projektit “Forcimi i zbatimit të ligjit dhe kapaciteteve për zhvillimin e qëndrueshëm të gjuetisë (me fokus kryesor shpendët) në Shqipëri”.

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON