Siç shihni në foto, lumi që ka rrjedhur prej mijëra vitesh është tharë totalisht, uji është futur në një kanal betoni. Uji ekologjik mungon totalisht në lumë !! Segmente disa kilometra të gjatë të shtratit natyral të lumenjeve dhe habitatet e tyre në kërcënim serioz!
Edhe pse ligji detyron lëshimin e ujit ekologjik në terren nuk merret asnjë masë për zbatimin e legjislacionit të natyrës!

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON