Gjatë janarit u krye inventarizimi i shpendëve të ujit në lagunat dhe liqenet kryesore në Shqipëri. Numërimi u krye nga disa shoqata kombëtare dhe ndërkombëtare në kuadër të projektit ““Strengthening National Capacity in Nature Protection – Protection of Natura 2000” finacuar nga Bashkimi Europian.

Më poshtë gjeni rezultatet kryesore të numërimit:

12802810_1783819168513214_3261734967769534957_n12512479_1783819161846548_750505108667501167_n

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON