Megjithë investimet e kryera nëpërmjet trajtimit të ujërave të zeza të Pogradecit, përsëri në liqen derdhen ujëra të zeza të papërpunuara. Në hyrje të Drilonit, në orët e para të mëngjesit të çdo dite derdhen ujëra të zeza me përmbajtje të lartë fosfatesh dhe nitratesh, të cilat ndotin ujërat e bregut në një gjatësi prej më shumë se 1 km. Ky është një lajm i keq për turizmin.

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON