Në një luginë në kodrat e Saukut, vetëm 4 km nga Inspektoriati i Mjedisit dhe 3.4 km nga selia qëndrore e Bashkisë së Tiranës është krijuar një dampë e paligjshme e hedhjes së mbetjeve inerte.

Dampa ka një gjatësi prej 650m dhe gjerësi prej 100m dhe po zgjerohet e pashqetësuar duke ju drejtuar burimeve ujore, lumit Erzen dhe detit Adriatik.
U zhduk dhe një habitat natyror në mes të kryeqendrës së vendit!

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON