Mbrëmja e djeshme ishte momenti i ndarjes së çmimeve të festivalit të filmit mjedisor ku u shfaqën një sërë filmash që trajtonin tema të problemeve dhe promivimin e natyrës në të gjithë Europën juglindore.

Shoqata jonë pati fatin të jetë fituese e çmimit të dytë për artistin e ri më të mirë. Tematika e trajtuar nga ekipi ynë promovon lagunat e veriperëndimit të Shqipërisë, të cilat përfaqësojnë qendra me përqëndrim të lartë të biodiversitetit.

Për të parë filmin klikoni në linkun: https://youtu.be/cbgCBvXUd94

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON