ASPBM në bashkëpunim me AdZM/ Shkodër dhe Inspektoriatin e Mjedisit/ Shkodër, ndërmorrën një aksion në datën 27 Janar, për prishjen e fushejzave në zonën e Shkodrës. Megjithëse prej dy vjetësh moratoriumi ka qenë në fuqi, këto struktura përdoreshin intensivisht nga gjuetarë ilegal për t’u fshehur gjatë gjuetisë. Shpresojmë që në vijim rastet e gjuetisë së paligjshme të pakësohen.

Mbështetur nga Critical Ecosystem Partnership Fund (CEPF)

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON