Momente nga vaksinimi i dy arinjve të tjerë që mbahen prej vitesh të burgosur në kafaz (në Fushë -Krujë). Po punojmë t’i largojmë sa më shpejt në një strehë me dashuri, pyll dhe përkujdesje. U pagëzuan me emrat “Pietro” dhe “Leone” për nder të dy mjekëve që kryen vaksinimin e tyre.

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON