Inxhiniere Mjedisi e specializuar në Energjitikë. Anetarë dhe mbështetëse e shoqatës me kontribut në menaxhimin e mjedisit dhe zhvillimin e qëndrueshëm.

Facebook
Twitter
SHARE
YouTube
SOCIALICON